KONTAKTA OSS

  hållbara energilösningar FÖR FASTIGHETER I UPPLAND

BOKA ETT GRATIS HEMBESÖK

Fastigheter & BRF i uppland

Alternativet bergvärme för större och kommersiella fastigheter brukar benämnas bergenergi, men anläggningen fungerar enligt samma princip och nyttjar lagrad solenergi i berget under oss. En bergenergianläggning kan användas både för att värma och kyla, dessa delar utgör normalt den största delen av en fastighets energikostnader. Genom att använda bergenergi kan man täcka upp till 85% av energibehovet och göra en rejäl besparing, dessutom ökar man värdet på fastigheten och minskar miljöpåverkan.

KONTAKTFORMULÄR

lång livslängd och hög driftsäkerhet

Driftsäkerheten hos moderna bergenergianläggningar är mycket hög. Livslängden för värmepumparna ligger på närmare 20 år och borrhålen levererar ofta i över 50 år, med andra ord mycket lång livslängd.

BannerBla banner_bla_enwell_bge_fastigheter

Tekniken med bergenergi
Det finns stora skillnader mellan bergvärme för hushåll och bergenergi för kommersiella fastigheter. Bergenergi bygger på en kombination av flera olika tekniker med komponenter som borrteknik, värmepumpar, kollektorer samt datorstödd styrning och övervakning. Hur effektiv anläggningen blir avgörs till stor del av kombinationen och dimensionen på dessa faktorer. Den datorstödda styrningen påverkar i hög utsträckning hur väl berggrunden används för lagring av energi mellan de olika årstiderna. Genom datorbaserad övervakning kan drift och effektivitet kontinuerligt mätas och jämföras. Den komplicerade tekniken med många olika delar gör att det ofta är många parter inblandade i projektet vid installation. Det finns risker om ingen tar på sig ansvaret för helheten.

Vårt ansvar
I de fall ett bergenergiprojekt inte levererar förväntat resultat beror det ofta på att ingen tagit ett helhetsansvar för effektivitet och kvalitet. Inom Enwell är vi landets största grupp av bergenergibolag, vi har vana att hantera stora projekt utan att involvera andra parter eller underleverantörer. När du anlitar oss får du en leverantör som har full kontroll på alla projektets delar och därför kan garantera en bergenergianläggning med hög kvalitet och effektivitet.

"Öka värdet på fastigheten och minska miljöpåverkan"

ENWELL BGE - UPPLAND
RING OSS GÄRNA PÅ 020-10 32 32

REFERENSOBJEKT/KUNDCASE

Ta del av berättelser från några av våra kunder. Våra kunders upplevelse är vårt viktigaste uppdrag.


VAD KAN VI HJÄLPA DIG MED?

Vänligen fyll i kontaktformuläret nedan så berättar vi mer om våra klimatsmarta lösningar.
Någon av våra representanter kontaktar dig.

Uppland Uppland finansiering
Firstname
Phone
Namn *
E-post
Telefonnummer *
Gatuadress inkl. gatunummer
Postnummer *
Postort
Typ av produkt
Vad behöver du hjälp med?
Meddelande

Samtycke *
Jag godkänner att ni hanterar mina personuppgifter. Läs om hur vi behandlar personuppgifter.